Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES

Automatisch vertaald – contacteer ons bij eventuele fouten

Laatste nieuws over: COVID-19 en onze projecten

Engelse les geven

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Engelse les geven in Cambodja

Overheidsscholen worden ‘s morgens of’ s middags door kinderen bezocht. Het project biedt aanvullende cursussen Engels. Na het volgen van de officiële school (voor degenen die ‘s morgens les hebben), of voordat ze naar de officiële school gaan (voor degenen die’ s middags les hebben), komen kinderen naar ons centrum. Samen spelen, leren werken in groepen, taalvaardigheden … en gewoon genieten van hun jeugd, dat is wat we ze proberen te bieden.

Wat zijn je taken?

Vrijwilligers werken samen met de lokale leerkracht. Het doel is om de lokale leerkracht te ondersteunen, extra activiteiten, spelletjes, … te faciliteren en speciale aandacht te schenken aan studenten die wat meer hulp nodig hebben. We geven Engelse les aan jonge studenten (6-12 jaar), adolescenten (13-16 jaar) en jongvolwassenen die Engels studeren voor een job in de horeca, een belangrijks industrie in Siem Reap.

Deelnemingsvoorwaarden

  • Kennis van het Engels (hoeft niet perfect te zijn)
  • Opgeleide en / of ervaren docent. (studenten en stagiaires worden geaccepteerd)
  • Goede samenwerkingsvaardigheden
  • Teamspeler
  • In staat om met beperkte middelen te werken
  • In staat om te communiceren met een zeer beperkte gemeenschappelijke taalbasis.
  • Voor onze projecten in Cambodja vragen we alle vrijwilligers om ons een referentie te bezorgen, ondertekend door een leraar, werkgever of ambtenaar waarin vermeld wordt dat de reputatie van de kandidaat onbetwist is en dat hij / zij geschikt is om met kinderen te werken. Afgestudeerde leerkrachten kunnen ons een kopie van hun diploma bezorgen.
  • Je volgt altijd het lokale beleid ten aanzien van vrijwilligers- en kinderbescherming.

schema

Afhankelijk van de tijd van het jaar en andere vrijwilligers, geef je les in de ochtend, middag of avond. Een combinatie is ook mogelijk, je hebt hier inspraak, maar het is ons plaatselijk team dat de taken definitief verdeelt ten goede van onze leerlingen.

No data was found