Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES

Website automatisch vertaald – contacteer ons bij eventuele fouten.

Geweldige resultaten worden nooit door één persoon behaald maar door een sterk team.

Vrijwilligers voor vrijwilligers

Maak kennis met ons team dat onze projecten op verschillende gebieden dagelijks vrijwillig ondersteunt. Ons team heeft jarenlange ervaring in ontwikkelingssamenwerking in verschillende landen. Elke mentor is mede-initiatiefnemer van het project waarvoor hij mentor is. Bovendien is je mentor ook dagelijks actief in het werven van fondsen voor hun projecten.

Onze Coördinators, mentors en ondersteunend team doen dit allemaal op vrijwillige basis. Zij hebben ook allemaal (behalve de gepensioneerden) een job en na hun uren spenderen zijn een tijdje aan de keukentafel (na het eten uiteraard) om zich met passie hun tijd aan hun projecten te spenderen.

COÖRDINATIE

Volunteer Abroad Alliance - Ward
Ward
Intiatiefnemer, Voorzitter & Mentor voor Laos
Ward doet de dagelijkse coördinatie van de alliantie en is bovendien ook de mentor voor de vrijwilligers die naar Laos trekken. Ward deed zelf 3 jaar vrijwilligerswerk in Laos en hij is actief met het inzamelen van fondsen voor onze onderwijsprojecten in Laos. Ward is in het bezit van het “community-Based Development” certificaat uitgereikt door de Colorado State University en volgde de BTC-infocyclus van het Belgisch Ontwikkelingsagentschap. Je leest meer over Ward zijn verhaal op onze geschiedenis pagina. In zijn persoonlijk leven trekt hij graag gekke bekken met zijn zonen of doet hij toffe dingen met zijn gezin.
Volunteer Abroad Alliance - Ket
Ket
Ondervoorzitter & Mentor Voor Laos
Ket is afkomstig van Laos en als echtgenote van Ward zijn steun en toeverlaat. Ket helpt Ward met het uitvoeren van diverse taken. Ket ontmoette Ward tijdens zijn vrijwilligerswerk in Laos en samen stichtten zij een gezin. Ket heeft persoonlijk mogen ondervinden wat het is om moeilijk toegang te krijgen tot onderwijs waardoor zij besliste om haar schouders onder Ward zijn projecten te zetten en op die manier anderen te helpen. Wie anders dan Ket en Ward kunnen je beter begeleiden voor je vrijwilligerswerk in Laos.

ondersteuning

mentors

Onze mentors zijn specialisten van de projecten waar onze vrijwilligers naar toe reizen. Zij zijn de (mede) initiatiefnemers van het project ter plaatse en kennen de projecten alsook ook de plaatselijke gebruiken en cultuur. Zij vormen een brug tussen jou en het plaatselijk team, staan je bij tijdens de voorbereiding en kan je ook contacteren tijdens je vrijwilligerswerk. Afhankelijk van de periode zijn zij ook aanwezig op je bestemming.

plaatselijke teamleden

Onder een opsomming van enkele van onze plaatselijke teamleden, in werkelijkheid zijn het er veel meer. Het is echter onmogelijk om elke leerkracht, dokter, assistent, landbouwer, studentenleider, … hier op te sommen want dat zou leiden tot een straatje zonder einde.

Je kan eenvoudig filteren op je bestemming.

Bestemming