Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES

Website automatisch vertaald – contacteer ons bij eventuele fouten.

Constructie en onderhoud

Share

community-outreach assistent

De plaatselijke organisatie ondersteunt de gemeenschappen bij de constructie maar ook met het onderhoud van diverse faciliteiten van scholen tot dorpskantoortjes maar ook doktersposten en landbouwfaciliteiten.

Wat zijn je taken?

Je ondersteunt bij de vele soorten taken die betrokken zijn bij het onderhouden van de infrastructuurontwikkelingen die in de gemeenschappen worden uitgevoerd. Dit soort taken zijn natuurlijk nodig om de faciliteiten te bedienen en zijn ideaal zijn voor iemand die wil helpen en op een positieve manier wil bijdragen.

Je helpt bij het bouwen van een gemeenschapscentrum en waterbronnen in de plattelandsdorpen om duurzame ontwikkeling te ondersteunen. Je werkt samen met het lokale technische team om de bouwbehoeften in een specifieke fase van het centrum te beoordelen en, indien nodig, alle benodigde gegevens en benodigdheden organiseren om de taak uit te voeren.

Taken zijn onder andere:

  • Algemene reparaties: Je helpt het onderhoudspersoneel met reparaties aan de faciliteiten. Deze taken kunnen renovaties, dak reparaties, vervanging van deuren of ramen of andere structurele reparaties omvatten die nodig zijn om een ​​veilige omgeving voor de bewoners te behouden.
  • Schilderen: Je helpt met het schilderen van muren in alle delen van de instellingen.
  • Tuinieren: De faciliteiten bieden tuinen voor de bewoners en je zal regelmatig moeten helpen met tuinieren.
  • Helpen bij het bouwen van tafels, banken, muren of andere constructiewerkzaamheden.
  • Logistiek: Het plannen van een geschikte methodologie voor de bouwfase, waaronder het verkrijgen van plaatselijke vrijwilligers uit het gebied, geschikt voor de banen. Je hebt de leiding hebben over alle materialen die nodig zijn voor de bouw, zoals gereedschappen en materialen, evenals transport, voedsel en onderdak voor de plaatselijke vrijwilligers.
  • Toezicht op de bouwplaats: Je bent verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsvoorschriften werden nageleefd, dat alle (lokale) vrijwilligers worden aangestuurd en begeleid voor de dagelijkse activiteiten, dat aan het einde van elke werkdag alle materialen op de juiste manier waren opgeborgen en dat het terrein schoon en veilig is.

Deelnemingsvoorwaarden

  • Je beschikt over voldoende kennis in de bouwsector inclusief enkele jaren ervaring aangezien de plaatsingsopdracht niet alleen is om te helpen bij het bouwen van de faciliteit, maar ook om de leiding te hebben over de hele operatie.
  • Je bent een volwassen persoon zijn die in staat is om alle aspecten van de bouw te organiseren, evenals toezicht te houden op de (lokale) vrijwilligers die op de site zouden werken.
  • Een bouw- en onderhoudsvrijwilliger moet in het Oegandese klimaat zwaar handenarbeid kunnen verrichten.
  • Je moet sociaal, energiek, positief en leuk zijn.

schema

Je werkt van maandag tot vrijdag tussen 9 en 16 uur.

Alle praktische info

Alles wat je moet weten over je verblijf in Mukono