Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES

Website automatisch vertaald – contacteer ons bij eventuele fouten.

Scholen bouwen en renoveren

Share

scholen bouwen in Laos

Donaties en fondsenwerving worden gebruikt voor het bouwen en renoveren van scholen.

Wij kunnen geen enkele garantie geven dat jij kan meewerken aan een (lopend) project omdat wij niet weten wanneer er juist gewerkt wordt en of er voldoende fondsen ter beschikking zijn tijdens jouw aanwezigheid. De enige manier om zeker te zijn van constructie- of renovatiewerken is zelf te zorgen voor fondsen. Dit dient wel op voorhand te gebeuren in samenspraak met ons, zodat wij dit kunnen opnemen met het Departement van Onderwijs. Wij werken immers samen met hen en beginnen niet zomaar iets voor hen. Jij kan trouwens ook niet zomaar een school binnen stappen met een som geld.

Wat zijn je taken?

Afhankelijk van de fase van de werkzaamheden bestaan taken o.a. uit schilderen, pleisteren, schilderen, betonvoorbereiding en gieten, plafond, … Het kan zelfs zijn dat je mee stapt in de onderhoudswerkzaamheden van een onderwijsinstelling.

Deelnemingsvoorwaarden

Houd rekening met het klimaat in Laos en de beperkte voorzieningen die zwaar kunnen wegen op fysisch werk. Je moet er ook rekening mee houden dat de beschikbare werkmaterialen (als ze al beschikbaar zijn) niet dezelfde kwaliteit hebben als jij gewoon bent. Creatief denken is een pluspunt.

schema

Jij kan het hele jaar door starten. Afhankelijk van de beschikbare fondsen.

Alle praktische info

Alles wat je moet weten over je verblijf in Vang Vieng